tisdag 1 september 2009

Livet är en cirkus ibland

Dax för en uppdatering här ser jag. Jag har varken haft lust eller tid att skriva i bloggen. Kan säga att det tar på krafterna att ha 2 galna valpar och en Alex som kryper och ställer sig vid allt. Det är verkligen cirkus här hemma. Tur att jag har en underbar sambo som hjälper till efter jobbet.
Tror inte det har hänt så mycket. Odo som numera heter Bamse har flyttat ett bra hem , där han fått en liten kompis :-) På fredag flyttar Spock, som oxå kommer få det bra. Bamse och spock kommer inte bo så jätte långt från varandra..:-)

Imorgon onsdag ska jag till vetten och vaccinera Spock och seven, och ombesikta Spock.

På fredag flyttar spock, och på kvällen ska vi till laholm och träffa Jen och hennes sambo. Ska bli trevligt.
Lördag bjuder på kräftskiva här hos oss. Kommer bli trevligt, kan ju inte bli annat med det sällskapet som kommer.

Ska anmäla Seven till hennse första utställning, som är här i Halmstad i oktober. Ska bli skoj, får se om hon lugnat ner sig..Just nu är hon mer vild än tam..Haha

Igår satt vi och kollade hur vi ska resa upp till jul. Och det blir nog tåg som det ser ut nu. Men ska man resa med djur på tåget så måste man ha sittplats, tycker det är väldigt konstigt att dom inte har några sovvagnar där det är tillåtet att ha djur. Kul att sitta 16 timmar. Vi ska flörta lite med lillasyster så kanske hon kan sitta med hundarna. Hon har ju vanan inne nu..Haha

Alex har börjat att ställa sig mot saker. Tycker han är skit kul. Och han har blivit snabb som sjutton i sitt vrålåk oxå.

han har börjat att säga mamma:-)















Seven



1 kommentar:

  1. Ha ha, joo livet kan verkligen vara en cirkus..=)ingen dag är densamma=) hoppas ni ha de bra kram Ida

    SvaraRadera