tisdag 12 maj 2009

Tisdag

Har nyss nattat Alex, så nu sover han så gott:-) Han har börjat att lägga sig tidigt nu, typ kl 21.00 börjar han bli trött. Så sover han till 06.00, 07.00 ganska så skönt.

Idag har det inte hänt mycket, vi har städat i klädkammaren så nu kommer man in i den. Tänkte gå på promenad, men det blåste så himla mycket så det känndes inte kul. Får hoppas på fint väder imorgon.

Var på stepp igår med Lina, trodde jag skulle dö. Känns att man har vart sjuk och haft uppehåll, så idag har jag sån himla träningsvärk i benen.

På Fredag så blir Alex 4 månader, tiden går så himla fort. Då ska vi även till sjukhuset och ta några prover då vi är med i avnavlings forskning eller vad det nu heter.
Vi har börjat att ge han smakportioner, det han gillar mest är morot och broccoli. Provade att ge han havregrynsgröt, va väl inte så himla gott, men han åt det iaf:-)



Och på lördag så blir det ev att vi åker till Hässleholm på utställning och tittar. Är så himla sugen på att ställa,men det får vänta ett tag tills Kajsa haft valparna och kommit i form.
Nu kan man se på Kajsa att hon är dräktig :-) Hon har fått en liten bullmage, och hon mår så himla lilla. Lider med henne..






2 kommentarer:

  1. Det var ju en jätte bra ide ju :)
    Då blir hans farmor glad för hon gillar inte hans tatuering alls ;)
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Så söt han e ! jag måste få träffa honom snart ju ! :)

    SvaraRadera