torsdag 11 juni 2009

Torsdag..

Denna vecka har gått fort snart e det helg igen:-) Ska va hemma hela helgen med Kajsa. Får se vilken dag valparna kommer. Så nu har Lina förlossningsjour. Tur att hon ska vara med. Lite nervös börjar man bli. Drömde om valparna inatt, dom kunde gå när dom kom ut. Och att nakentiken hade längrebakben är frambenen så hon såg ut som en epa..Haha.Så det kan bli.

I tisdags så åka vi och skulle beställa en tatuerings tid på lilla berlin. Kom dit och fick göra den på en gång:-)

på onsdag kväll så blev det spinning, tok jobbigt var det. Sen så blev det greys, kan ju inte sluta så nu när det ska vara uppehåll ju.

När Kajsa fått sina valpar så ska de planeras en resa till Tyskland med Magnus och Sara, ska bli trevligt. Shoppa massa dricka :-)

3 kommentarer:

  1. ååhh va fin tatuering!!! va spännande med valpisarna! de måste ju vara pyttesmå hihi gulligt! om du kika på ett av mina blogginlägg som har med utställning att göra så finns det en liten nakendam med där, hon e så go =)
    skrattade för mig själv när jag läste om din dröm...men de e klart även om det inte är du som bär på bebbarna så kan du ju ha förlossningsdrömmar för det! hihihi
    kram och lycka till!

    SvaraRadera
  2. Så fint de blev... skulle oxå vilja ha, man jag törs fan inte!!!=)Kram Ida

    SvaraRadera